ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Γραφείο ξεκίνησε τη λειτουργία του το έτος 2015. Χειριζόμαστε υποθέσεις κυρίως αστικού δικαίου (εμπράγματο δίκαιο, κτηματολόγιο, αγοραπωλησίες ακινήτων, μισθώσεις, αποζημιώσεις, κληρονομικό και οικογενειακό δίκαιο), αλλά και ποινικού δικαίου, προσωπικών δεδομένων (GDPR) και υποθέσεις ρυθμίσεων οφειλών με τράπεζες.

Η έδρα μας είναι στην Καβάλα, με δραστηριότητα σε όλο τον Νομό (Θάσος, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη), αλλά και στις γύρω περιοχές (Δράμα, Σέρρες, Ξάνθη), ενώ διαθέτουμε συνεργαζόμενο δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, διαθέτουμε δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μας εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά.

Ο ρόλος του δικηγόρου τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Ο υπερπληθυσμός του επαγγέλματος και η οικονομική κρίση απαξίωσαν το λειτούργημα του δικηγόρου. Επιπλέον, οι πολίτες, χάρη στις νέες τεχνολογίες, έχουν πολύπλευρη ενημέρωση σε πολλά καθημερινά νομικά ζητήματα και προτού επισκεφθούν ένα δικηγορικό γραφείο έχουν κάνει ήδη την «έρευνά» τους. Επομένως, σήμερα ο κόσμος δεν ζητάει ένα δικηγόρο απόμακρο, αυστηρό, μιλώντας επιτηδευμένα, αλλά θέλει έναν επαγγελματία προσιτό, ειλικρινή, αξιόπιστο με καλή γνώση του αντικειμένου και όρεξη να τον βοηθήσει.

Αυτόν τον δικηγόρο θα βρείτε στο Δικηγορικό μας γραφείο, αφού συνδυάζουμε ποιότητα στις υπηρεσίες μας, ταχύτητα στην ολοκλήρωση της υπόθεσής σας, με σκοπό τον συντομότερο εφικτό χρόνο, σε συνδυασμό με το επιθυμητό αποτέλεσμα και όλα αυτά με το ανάλογο κόστος.

Με μεθοδικότητα και οργάνωση χαράσσουμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική ξεχωριστά για κάθε υπόθεση και πελάτη. Πρωταρχικό μας μέλημα η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ ημών και των εντολέων. Με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και έντονο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας αναλαμβάνουμε την επίλυση ακόμα και των πιο περίπλοκων νομικών υποθέσεων.

Ευελπιστούμε στο χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας μέσω μιας επιτυχημένης και μακροχρόνιας συνεργασίας και επίτευξης των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Επιπλέον, στοχεύουμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου δικηγορικού γραφείου στα πρότυπα των δικηγορικών εταιρειών μέσω της διεύρυνσης του δικτύου των συνεργατών μας και της προσφοράς υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών.

stefanos_bagdatoglou_dikigoros_kavala_019

ΠΟΡΕΙΑ

Αποφοίτηση από το τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εγγραφή στον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας και ξεκίνημα πρακτικής άσκησης σε Δικηγορικό Γραφείο της Καβάλας με εξειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο

Τέλος πρακτικής άσκησης και ξεκίνημα νέας συνεργασίας με Δικηγορικό Γραφείο της Καβάλας με εξειδίκευση στο Τραπεζικό Δίκαιο

Συνεργασία με την Τεχνική Εταιρεία που ανέλαβε την Κτηματογράφηση του Νομού Καβάλας και παράλληλα ίδρυση του δικού μου Δικηγορικού Γραφείου

Μετά το τέλος της συνεργασίας με το Γραφείο Κτηματογράφησης συνέχιση της άσκησης μάχιμης δικηγορίας τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και με παραστάσεις στα Δικαστήρια

ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Αξιοπιστία

Μαχητικότητα

Αποτελεσματικότητα

Ειλικρίνεια

Εχεμύθεια

Οργάνωση

Μεθοδικότητα

Υπευθυνότητα

Συνέπεια

Εντιμότητα

Εμπιστοσύνη

Ποιότητα

Αποφασιστηκότητα

Μετάβαση στο περιεχόμενο